sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Deja vu - terveisiä sairastuvalta!

Joku varmaan muistelee, että taisi joskus viime talvenakin olla tällaisia kirjoituksia, että kotona ollaan sairastelemassa... Viime vuonna tosin sairasteluista vastasi pääasiassa Elias.

Tämä tauti on taas sellaista sitkeämmän puoleista sorttia, varsinkin Jonilla, joka on ollut nyt kaksi viikkoa kotosalla parantelemassa yskäänsä ja kuumetta. Juuri kun viime viikon lopulla ajattelin, että tauti alkaa hellittää ja Joni voisi mennä tarhaan leikkimään aamupäivisin pariksi tunniksi minun viimeistellessäni harjoitustyötä, niin eikö maanantaiaamuna ollut taas kuumetta ja yskä pahenemaan päin. Onneksi Elias oli jo suht kunnossa ja pääsi tarhaan, tosin yskä vaivaa edelleenkin, poikeastaan pahimpana öisin.

Kukkuu, mitäs teille kuuluu?

Hiukan jo huolestuneena varasin Jonille ajan omalääkärille, mutta diagnoosi oli vaan tavallista ärhäkämpi virus, mitä on nyt täälläpäin liikenteessä. Viikon kuluessa olossa ei juuri muuta muutosta tapahtunut kuin että kuume hävisi alkuviikosta, joten perjantaina Joni oli parisen tuntia tarhassa. Vaikka varoittelin riehumasta miden poikien kanssa, niin käynnin jälkeen poika oli aika nuukahtanut ja makoili sohvalla ihan valittamatta ja taisi hetkeksi torkahtaakin.

Legoinsinöörien aikaansaannoksia

Perjantainailtapäivänä sain vihdoin viimein harjoitustyöurakkani siihen kuosiin, että sain lähettää sen arvioitavaksi! Olen panostanut siihen aika täysillä nyt melkein puolitoista kuukautta, tosin vain arkipäivisin poikien tarhassa ollessa, mutta nyt poikien sairastelun vuoksi "työpäivä" on jatkunut iltaisin ja hiukan viikonloppuisinkin ja tällä viimeisellä viikolla viimeistelin esitystä muutamana iltayönäkin... Mutta sainpa sen itselleni asettaman aikataulun mukaisesti (tai hiukan etuajassakin valmiiksi) ja täytyy sanoa, että olen siitä aika ylpeä! Toki tein sen taas omaan tyyliini ihan liian huolellisesti ja pikkutarkasti, mutta jos tämä projekti toimii minulle joskus ohjenuorana työelämässä, niin tiedän löytäväni kaiken tarpeellisen tiedon aika helposti kiitos yksityiskohtaisen dokumentoinnin.

Viikonloppu onkin mennyt taas kotioloissa neljän seinän sisällä, merirosvolaivoja niin legoista kuin vilteistä ja sohvakalustostakin rakentelemalla, pelailemalla vähän ja katsottiinhan me jopa miesten 50 kilometrin kisan loppu tanskankielisen selostuksen saattelemana. Se on ollut meidän perheen ainoa Olympiakisoihin panostus tällä kertaa. Tosin saattaa olla, että ensi viikolla kurkkaan miesten parisprintin Tv-kaistalta, kun on kuulemma jännä kisa ja mitalinväriäkin ilmassa. ;)

Ensi viikolla on tiedossa kolmet tanskalaiset laskiaisriehat, ei siis mitään pulkkamäkeä vaan tynnyrin hakkaamista naamiaisasuissa! Mutta sen jälkeen saadaankin alkaa valmistautua kunnon talvilomaan... Ihanaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti