maanantai 9. huhtikuuta 2012

God påske!

Tuli vähän toisenlainen pääsiäinen kuin suunniteltiin, meidän oli tarkoitus viettää hienot aurinkoiset kevätpäivät ulkosalla antaen Jaakon tehdä töitä pari päivää ja keksiä jotain mukavaa viikonlopuksi.

Torstaina tämä toimikin, mutta perjantaina herättiin (hyyyyvin aikaisin) sateenropinaan... Kerhokaverimme kutsuivat meitä erääseen urheiluhalliin purkamaan energiaa, mutta kutsu kävi sen verran lyhyellä varoitusajalla, ettemme ehtineet mukaan. Tosin päivästä muodostui niin pitkä poikien huonoine päikkäreineen ja siitä seuranneine känkkäränkkineen,  että muutaman kerran kirosin itseäni, etten vaan kutsun tullessa heittänyt poikia rattaisiin ja lähtenyt jakamaan tuskaani...

Tuumasimme lähteä kyseiseen DGI-husetiin sitten meidän perheen voimin lauantaina, mutta kuinkas kävikään. Oikein aikaisen aamun lisämausteena Joni oli yskäinen ja taisipa vähän lämpöäkin olla, joten reissu siirtyi tulevaisuuteen ja herkulliset retkieväät nautittiin picnic-viltillä olohuoneen matolla... Päivän ratoksi kokosimme Jonin nimpparilahjaksi saamaa lattiapalapeliä ja luimme kirjoja.

70x100 cm (36 palaa) pelkkiä Autoja - "Mää kokoon itte!"
Sairastelupäivän lukuhetki
Sunnuntaina Jaakko oli flunssaisena toipilaana ja jätimme hänet nukkumaan lähtiessämme edes pikkuiselle happihyppelylle katselemaan kevään ja läheisen rakennustyömaan etenemistä. Raikkaassa säässä oli mukava käydä pääsiäiskävelyllä, tämä olikin ainoa kunnon aurinkoinen päivä pyhien aikana. Teimme Jonin kanssa juhlavan pääsiäisaterian, kotitekoista pitsaa, lammasta ei ollut täytteenä, mutta valkosipulia kylläkin...


Kivoja keltaisia pensaita
Minun tuntemuksellani omenapuut ovat jo kukassa...


Tänä aamuna heräsimme taas sateen ropistessa kattoikkunaan, Jonin yskä ei ilmeisesti eilisestä ulkoilusta pitänyt, vaan paheni yön aikana. No, väsyneenä onkin hyvä ottaa kotosalla rauhaksiin... Huomenna taas arjen askareet ja tanskan opiskelua, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti