maanantai 10. joulukuuta 2012

Treeniä, treeniä

Koska illat täälläkin ovat lyhyitä ja pimeitä, olen yhdistänyt Jonin tarhareissut ja omat juoksulenkkini. Muutaman kerran viikossa hilpaisen vähän kiertotietä tarhalle Jonin huutaessa kyydissä "lujempaa, mä ohjaan!" ja Eliaksen hihkuessa välillä muuten vain. Tanskan pitäisi olla tasainen maa, mutta kyllä täältäkin muutamia mäkiä on löytynyt. Ei mitään Kaupin Pirunvuoren kaltaisia, mutta kun vaunuja työntäen juoksee reilun kilometrin verran selkeästi nousevaa mäkeä ylös, niin saa siinä muutaman kerran vähän syvempään hengitellä. Takaisintulomatka meneekin sitten vielä hiukan pidempään kiertäen, kun melkein parikymmentä kiloa on kyydistä poissa.

Parina viime viikkona täälläkin on ollut hiukan lunta tai sitä on tullut rännän muodossa maahan tuulen mukana, mikä on tehnyt lenkeistä entistä kovempia. Rankkaa, tehokasta - myös ajankäytön puolesta ja todellista hyötyliikuntaa! Joku voisi sanoa masokistiksi, mutta ei tämä nyt vielä ihan sinne asti yllä, vähän rajojen koettelua vain.

Reporanka rattaissa
Tänä aamuna lenkki näytti olleen Eliaksellekin rankemmanpuoleinen, poitsu nukkui melkein tunnin nukahdettuaan takaisintulomatkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti