maanantai 10. joulukuuta 2012

Viime hetken valmisteluja arjen keskellä

Huomenna olisi tarkoitus taas kiusata hiukan herra Murphya ja matkustaa poikien kanssa joululomalle Suomeen. Tiedossa niin rauhallista oleilua molemmissa mummuloissa kuin juhlimista suvun ja kollegojen kanssakin. Toivottavasti ehditään nähdä myös ystäviä! Joulupukilta on myös toivottu kahdenkeskinen elokuvailta miehen kanssa, saas nähdä olenko ollut riittävän kiltti...

Viime viikolla en vielä suurtakaan ajatusta antanut matkavalmisteluille, oli kiireellisempää auttaa joulupukkia ja kaikenmoista muutakin hommaa ilmaantui pitkin viikkoa. Jonin yskä paheni loppuviikosta sen verran, että perjantai otettiin poikien kanssa lokoisasti kotipäiväksi. Lauantaina Joni jäi toipuilemaan isän kanssa, kun suuntasin Eliaksen ja ystävien kera läheiseen kauppakeskukseen. Tarkoitus oli löytää joku kiva mekko pikkujouluihin ja tehtävä tuli suoritettua.

Torstaista lähtien on syöty tonttulakki päässä
Perjantaiaamun rentoa oleskelua
Tavaramäärä kolmelle kuukaudeksi (Jaakko tulee sitten myöhemmin perässä ja pakkailee itse...) Suomen talveen ei ihan pikkumatkalaukkuun mahdu, mutta onneksi talvi- ja muutakin vaatetta itselleni ja Jonille mummuloista. Onneksi tuli varauduttua etukäteen viime reissulla. Kätevä pakkauslista puhelimessa on hioutunut reissujen saatossa ja sitä saa kätevästi täydenneltyä ja muuteltua. Olen listaihminen, kyllä vain! ;) Nyt on matkalaukut alustavasti pakattu ja näyttää siltä, että tälläkin kertaa joudun istumaan niiden päälle saadakseni ne kiinni.

Huomenaamulle jää vain pikkuhommia ja sitten on aika siirtyä lomamoodiin ja suunnata lentokentälle ja Tanskaa lumisempaa Suomeen! Ihanaa joulunaikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti