sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesäistä puistoilua

Eilen tunsin aamusta oloni sen verran paremmaksi, että auringon paistaessa suuntasimme leikkipuistoomme nauttimaan ihanasta kesäpäivästä. Lämpöä varjossa oli noin +25 astetta ja samoja kesäisiä lukemia kuulimme Suomestakin!


Ihan itse otetut vauhdit

Josko mulle kans?!?

Joni uskaltautui tallailemaan niin hiekalla kuin nurmikollakin paljain varpain, kun hiekka meni koko ajan sandaaleihin...

Kesävarpaat

Ihania kukkia, sanoi Joni

Tänään päätin iskeä vielä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; hyöty ja huvi/mielihyvä yhdistyivät, kun tyhjensin pakastimesta sinne varastoidun kakkupohjan. Reissun peruuntumisen ja tehokkaan Noro-dieetin vuoksi päätin, että ansaitsemme hiukan herkullista suklaakakkua lohturuoaksi. Pojat tuskin tulevat kovin suurta palaa kakusta haukkaamaan, joten me vanhemmat saamme osamme... Tein Jaakon suosikkikuorrutteen Aino-mummelin ohjeen mukaan ja meinasin syödä lastan kuorrutetta nuollessa, illalla odottaa siis todellinen herkkuhetki!

Kai tämä iltapalasta käy?

Jaakolla on sopivasti jalkapallopeli juuri nyt, joten eiköhän sieltä nälkäisenä palailla... Ja minä pakkaan pojat pyörän peräkärryyn ja polkaisen puistoon! Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti