keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Huippumukava viikonloppu takana - ja toinen edessä!

Aurinkoa, lämpöä, retkeilyä, kiipeilyä, pakkailua, lehmien ihailua, paljon pieniä juoksuaskelia, väsyneitä poikia (ja vanhempia), naurua, kiljuntaa, ja lauantaina vielä todellinen harvinaisuus, vanhempien yhteinen iltavapaa! Niistä oli viime viikonloppu tehty...

Kiipeilyä puissa...

... ja tolpissa

Lauantai-iltana pääsimme viettämään Jaakon kanssa iltaa kahdestaan, kun Lilin äiti tuli valvomaan poikien yöunia. Pistimme pojat nukkumaan ihan normaalisti, tosin Jonille olimme kertoneet, että olemme hetken poissa ja Honorata on vahtimassa. Honorata totesi, että tämä oli paremminkin molemminpuolinen palvelus, sillä näin hän sai hiljaisen paikan, missä lukea tanskan tenttiin, mutta kyllä me mielestämme voitimme tässä järjestelyssä. Olipa mukavaa olla muutama tunti ihan kahden kesken eivätkä puheenaiheetkaan täysin jumittuneet lapsiin tai töihin. Kävimme eräässä keskustan ravintolassa myöhäisellä illallisella nauttimassa hyvästä ruoasta, viinistä ja tietysti toistemme seurasta. Vaikkei ilta puoltayötä pidemmälle jatkunutkaan, niin aamuherätys klo 6 Eliaksen toimesta oli aika tuskainen. Niin ne lapset heti rankaisee! ;)

Me vanhemmat lähdössä viettämään iltaa - ihan kahdestaan!

Alkupaloina vasikkacarpacciota (vas.) ja savulohimoussea (oik. ylh.), pääruokana paprikapossua ja lammas culottea (oik. alh.), jälkiruokana suklaakakkua jäätelön kera (ei kuvaa - se katosi liian nopeasti parempiin suihin)

Väsymystä taltuttaaksemme lähdimme sunnuntaiaamupäivästä retkeilemään eväiden kera Møllerupin metsään, samaan paikkaan, jossa piipahdimme lauantainakin. Taas oli tiedossa kiipeilyä ja muuta mukavaa puuhaa...

Lisää kiipeilyä
Ja takaa-ajoa
"Kato äiti, lehmä juo!"
Mitä isot edellä, sitä pienet perässä...
Puihin kiipeily ovat nyt hittijuttu!
Reitin tarkistus
Evästelyä metsässä
Urbaanille metsäretkelle otetaan potta mukaan - ja muutkin tarpeelliset tavarat!
Joni ja liikennekolmio
Reissut on raskaita...
Uskalsimme taivaltaa myös läpi synkän metsän

Alkuviikosta olenkin hoidellut muuttoon liittyviä asioita ja eilen pakattiin poikien kanssa seuraavaa reissua varten. Huomenna hyppäämme aamusta junaan ja suuntaamme Kööpenhaminaan pitkälle viikonloppureissulle! Jonin kanssa olemme tutkineet vierailukohteita ja lista alkaa näyttää päiviin verrattuna aika pitkältä. Jotain tulee varmasti karsittua, mutta ainakin kanavaristeilylle, kiertoajelulle kaksikerroksisella bussilla ja elämyksiä pursuavaan Experimentariumiin pitänee ehtiä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti