tiistai 30. huhtikuuta 2013

Keväisen viikon ulkoilua

Viime viikon aikana saimme nauttia niin hienosta ilmasta, että vietimme Eliaksen kanssa paljon aikaa ulkosalla. Kävimme myös kahdesti vierailemassa läheisessä Møllerupin metsässä leikkimässä ja katsomassa lehmiä. Toisen kerran kävimme kerhokavereidemme Jadwikan ja Adamin ja toisen Lilin ja Honoratan kanssa. Viileää ja tuulista välillä toki oli, mutta se ei liikaa haitannut. Aurinkoa riitti niin paljon, että Jonilla on nyt tarhasta saatu komea rusketus käsissä ja minunkin kasvoni ovat saaneet väriä. Aurinkorasvan etsiminen voisi olla nyt kova sana!

Tulkaa nyt JO!

Minun penkkini

Potretti


Elias ja Adam, joka on 3,5 kk Eliasta nuorempi


Perjantai oli täällä Store Bededag eli Suuri Rukouspäivä, joka on yleinen vapaapäivä. Aikaisemmin Tanskassa on ollut useita Rukouspäiviä, jotka ovat olleet vapaapäiviä, mutta tilalliset ja papit eivät pitäneet siitä, että työläisiltä meni niin paljon työaikaa hukkaan ja he yhdistivät nämä pikkupyhät yhdeksi. Joni oli aamulla niin nuutunut ja selvästi flunssaiseksi tulossa, että hän jäi isän kanssa kotiin minun lähtiessäni Eliaksen kanssa metsäreissulle. Tällä kertaa päästiin katsomaan lehmiä vähän lähempää, leikkimään puumajassa sekä herkuttelemaan eväslätyillä.

"Mmmuuuuu" eli lehmä Eliaksen kielellä

Puumajailuna

Tähänkin matkaan sisältyi niin paljon raitista ilmaa, pieniä askelia (juosten) sekä kiipeilyä ja taiteilua metsässä, että reissun lopuksi retkeilijät ottivat hyvät tirsat ja me äidit ehdimme juoda teet ja juoruta taas parin viikon aikaiset kuulumiset.

Loppureissusta vähän väsytti

PS. Muutin blogin kommentointiasetuksia niin, että nyt ei tarvitse sen kummemmin rekisteröityä jonkun sähköpostitilin jäseneksi kommentoidakseen kirjoituksiani... Luotan asiallisiin kommentteihin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti