keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vähän lisää kotia

Viime viikoina ollaan saatu taulujakin seinille ja yläkertaa kuosiinsa, joten voin antaa hiukan lisävalaistusta uudesta kodistamme. Täällä näyttää olevan tyylinä, että seinäpinnat ovat valkoiset ja omaa ilmettä luodaan tauluin, valokuvin ja koriste-esinein. Luulen, että tulevaisuuden myyntiaikeita silmälläpitäen pitäydymme samassa tyylissä ja jätämme makuuhuoneen maalaamatta siniseksi, kuten jossain vaiheessa suunnittelimme.

Pikkuhiljaa mallaillen paikkansa tulevat löytämään vielä lukuisat valokuvat, koriste-esineet ja Jaakon helavyö puukkoineen sekä pohjalaishattuineen.

Lisää kodikkuutta tauluilla
 
Ilmettä portaikkoon, Eliaksen lempitaulu ylimpänä: GRRRRR!

Yläkerrassa portaista vasemmalla on pesuhuone, suoraan edessä makuuhuoneemme ja oikealle avautuvat poikien "huoneet"/pukeutumishuone. Jaakon ja poikien vaatteet sekä monet muut tavarat on järjestelty huoneen takaosaan. Koko peräseinän mittaisen vaatekaapin peitoksi saadaan lomien jälkeen liukuovet, joten huoneen ilme muuttuu aika paljon paremmaksi.

Jonin soppi ja tuikitarpeellisen, täyteenahdetun ullakon kattoluukku
Eliaksen (ja isän tavaroiden) valtakunta

Siistiä, mutta vielä siistimpää on tiedossa!

Yläkerran remonttilistalla on pesuhuoneen saattaminen 2010-luvulle. Jossain vaiheessa ajattelimme hiukan järkeistää säilytystiloja ja suihkunurkkausta, ainakin tuo suihkun "kynnys" häviää, nimim. vasta kymmenen kertaa varpaansa lyönyt!

WC puolelta
ja toiselta

Makuuhuoneemme on vielä aika karu, mutta hyviä suunnitelmia on kertynyt roppakaupalla. Oikealle avautuu iso vaatekaappi ja tuuletusparveke. Ainoat valot löytyvät vielä yöpöydältä, mutta ennen pimeitä iltoja ei kiirettä ole... Sängyn yläpuolelle on hakusessa suuri suorakaiteenmuotoinen taulu, valokuva tai maalaus, mikä nyt löytyy ja kolahtaa.

Karua, mutta kyllä täällä nukkuu!

Jonin istutuksia poikien puolen tuuletusparvekkeella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti