lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lauantai-illan huumaa

Vaikkei täällä meillä nyt niin kesäisen lämmintä olekaan kuin siellä Suomessa, niin ihan "suht ok" kuten esikoisemme joka asiaan kysyttäessä vastaa. Päätimme auringon pilkistäessä sadepilvien raosta lähteä vähän ulkoilemaan vielä illansuussa. Tärkein tehtävä oli tietysti saattaa isä bussille, kun hän lähti vähän "kylille katsomaan jalkapalloa" Suomi-poikien kanssa...

Samalla Joni pääsi testaamaan aamupäivän kaupunkireissulla haettua potkupyörää ja pikku toipilas myös näkemään maisemia. Aamun reissulla Eliaksen silmät olivat tiukasti kiinni, kun viime yön matsi yösyöpöttelyn lopettamiseksi oli yhtä väsyttävä sekä vanhemmille että pojalle. Onneksi Jonilla on isänsä unenlahjat!

Ei täällä ihan näin kylmä ole, mutta kun tämäkin kaveri on vielä vähän toipilas...

Vaikka vielä vähän toivutaan, niin näin rauhallisia kuvia ei sisällä saakaan


Täällä ei asfaltin ja mullan alta nouse sadetta pakoon kovinkaan paljon matoja, vaan kunnon etanoita

Mukavaa kesäisen viikonlopun jatkoa koti-Suomeen, taidan kurkata vähän Jukolan viestiä vielä iltapalan painikkeeksi. Näyttäisi miehissäkin olevan Metsolta joukkue, naiset suunnistivat Venloissa taas hienosti!

1 kommentti:

  1. Joko alkaa pojat olla paranemaan päin?

    Ja tottakai tuutte mökkeileen joku päivä kun ootte täällä lomilla. Eikös se ollu vko30 kun ollaan molemmat tampereen suunnilla? Sillon varmaan ainakin viikolla ollaan mökkeilemässä, vkonloppuna voi olla menoa jkl:ään yksille syndeille.

    VastaaPoista