perjantai 29. kesäkuuta 2012

Päivän saalis

Näin sateisena aamuna kuudelta Eliaksen kanssa herättyäni on mukavaa (ja kipeää) muistella mieluisaa eilistä vaunureissuamme Risskoviin meren rantaan. Mikäs sen kivempaa kuin lastata aamulla eväät ja viltti vaunuihin ja suunnata ystävien kanssa viettämään lokoisaa päivää.

Kuuden kilometrin kävely rantaan enemmän ja vähemmän prameita taloja ihastellen auringonpaisteessa, leikkiseuraa lapsille, rentoa jutustelua ja paljon naurua, evästelyä, lisää leikkimistä, pehmeälle hiekalle putoamisen opettelua, meren ihastelua - siitä on leppoisa kesäpäivä tehty.

Naistenmies

Lisää leikkiseuraa

Kaverukset

Suuri tuulinen meri - noita sinisen sävyjä ei vaan pysty vangitsemaan

Aarteiden etsimistä

Kotimatka ei ollutkaan sitten ihan niin kevyt, esikoinen 15 kg, halusi kantoreppuun näköalapaikalle. Oli tarkoitus kantaa vain osa matkasta, mutta niinpähän herra istui selässä niin sydäntä- (ja selkää)lämmittävän rauhallisesti huilaten, päätään olkapäätäni vasten lepuuttaen ja lopulta vielä torkahtaenkin, että ylimääräisen kolmen kilometrin mutkan kautta tehty lenkki ei tuntunut liian raskaalta. Kotona kyllä tuntui, johonkin kummaan kaikki energia tuntui kadonneen...

 Ei haitannut, tämä oli taas niitä päiviä, mitä muistelee kuvista vielä paljon myöhemminkin (kivuliaalla) lämmöllä!

Päivän saalis - osa 1

Päivän saalis - osa 2, se kivuliaampi. Tosimiehet käyttää aftersunia!


2 kommenttia:

  1. Ihana...hmmm...rusketus! Kalle hankki juhannuksena samanlaisen, taitaa olla muotia :) Mä olen vielä viikon töissä, nyt näyttää lupaavasti siltä, että päästään aloittamaan loma ruskettavissa merkeissä. Hauskaa viikkoa teille, toivotaan, että sielläkin paistaa, mutta muista aurinkorasva!!

    VastaaPoista
  2. Täällä Tanskassa tuntuu olevan muotia vähän tasaisempi ja ruskeampi rusketus, mutta pitäähän täälläkin jonkun näyttää, kuinka Suomalaiset Lomalla Etelässä Ottaa Aurinkoa, prkl! ;)

    Hyvää lomanalkua ja mahtavia kelejä! Ollaankin seurailtu säätiedotteista, että kyllä se kesä sinnekin lupaavasti näyttää tulevan... Toivottavasti aurinkoiset kelit jatkuvat vielä seuraavat viisi viikkoa, jotta mekin päästään nauttimaan Suomen suvesta!

    Tänään olisi taas aurinkoista puistoilua luvassa ja pakkasin jo illalla aurinkorasvat mukaan, tällä kertaa myös mulle, vaikka pitäisi nuo tulleet rajat saada pois.

    VastaaPoista