torstai 15. marraskuuta 2012

Operaatio Putkitus edessä

Niinhän siinä sitten kävi, että korvien putkitus on Eliakselle tiedossa. Korvatulehduksia ei ole ollut kuin kaksi, joten se ei ole pääsyy putkitukseen. Välikorvissa on ollut nestettä jo puolisen vuotta ja siitä aiheutuva paine on luultavasti vaikuttanut Eliaksen uniin ja saanut myös aikaan tämän flunssakierteen... Huomenaamulla pitäisi olla lääkärin vastaanotolla keskustassa klo 7.45, joten aikainen aamu tulee. Onneksi Jaakko pystyy jäämään kotiin aamuksi Jonin kanssa, joten ei tarvi molempia poikia raahata aamuhämärissä bussille. Putkituksen jälkeen meidän pitäisi päästä kotiin jo hyvin pian, täällä ilmeisesti on hiukan erilainen systeemi kuin Suomessa, jossa lapsia pidetään tarkkailtavana puolisen päivää.

Operaatio tehdään nukutuksessa ja se kestää vain viitisen minuuttia, joten helpolla pitäisi päästä. Lueskelin muiden lapsiperheiden kokemuksia operaatiosta toipumisesta, lapsen pitäisi olla kunnossa oikeastaan heti. Vaikka kyseessä on rutiinioperaatio, niin huomaan jännittäväni sitä hiukan. Jotenkin haljulta tuntuu, että lapselta pistetään taju kankaalle lääkkeillä. Mutta laitetaanpas asiat oikeisiin mittasuhteisiin, tiedän useita lapsia, jotka ovat joutuneet suuriin operaatioihin monestikin pienen ikänsä aikana!

Hassua, tuolla tuo sukkarosvo mennä vipeltää ilman minkäänlaista merkkiä sairastelusta. Olen todella onnellinen, että hän on ollut niin hyväntuulinen jatkuvasta pikkusairastelusta ja lyhyistä unista huolimatta. Olisi ollut hiukan hermojakoettelevaa, jos päivät olisivat olleet täynnä väsynyttä kränää ja pelkkää puntissaroikkumista. Kuinkahan valtava auringonpaiste hänestä tulee, jos putkitus auttaa, kuten pitäisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti