keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Täysosuma!

Viime viikolla Joni oli pari päivää yskän vuoksi pois tarhasta ja Eliaksenkin nenä vuosi.

Viikonloppuna Jaakko alkoi valitella huonoa oloaa, flunssaa pukkasi päälle ja Joni joutui jäämään kotiin Lilin synttäreiltä, kun hänellä oli edelleen vähän yskää ja kuumekin nousi. Molemmat miehet saivat huilailtua sen verran, että olo oli parempi Jonin lähteä maanantaina tarhaan ja Jaakon parin päivän työreissulle Saksaan.

Eilen illalla palatessaan Jaakko oli taas kipeämpi ja lähti tänä aamuna ääni painuksissa Strepsilsin voimalla töihin. Joni ja Elias yskivät harvakseltaan vaunuissa tarhareissulla, kurkku ei kuulemma ole ainakaan Jonilla kipeä, mutta välillä lima vähän yskityttää. Molempien vuotava nenä on onneksi saatu korjattua putkimiehen voimin...

Ja minä, no, enpä liene terve minäkään. Välillä aamuisin kuulostan varmaan ketjupolttajalta, mutta kurkku ei ole isommin kipeä. Ääneni lähti varmaan Jaakon äänen kanssa lomalle tänä aamuna ja tuuraajiksi tulivat joidenkin yli-innokkaiden murkkuikäisten jalkapallofanien huudostakäheytyneet ja muutenkin vaan vähän säröilevät viskibassot. Kuumettakin näytti mittarin mukaan olevan, muttei mitään sängynpohjalle kaatavia lukemia.

Että terveiset vaan täältä sairastuvalta - taas! Iltapäivällä lähdetään Eliaksen kanssa korvalääkärille katsomaan, josko edes yhden potilaan flunssakierteeseen saataisiin apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti