keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jouluisia taideteoksia...

Kerhossa on kovasti kehuttu, että olen niin taitava ja täynnä ideoita askarteluiden suhteen. Elias ei vielä kovin innokas ole auttamaan, mutta äidille tällainen pikkunäpertely on ihan rentouttavaa puuhaa. Itseäni en oikein luovaksi kuvailisi, sen verran ideanikkareita tuttavapiiriin kuuluu, mutta välillä jostain inspiraatio iskee. No, jotkut asiat onnistuu ja jotkut ei, alla jälkimmäiseen kategoriaan kuuluvia juttuja.  Tämäkin täydellinen ideaköyhyys laitetaan flunssan piikkiin.

Ei oikein lapsen, muttei oikein...
aikuisenkaan luomukseksi voisi kutsua...

Jotain kauniinpaa sain aikaiseksi tänään, kun koristeltiin adventtikynttilöitä. Pieni ruukku täytettiin jonkinlaisella askartelusavella ja siihen tökittiin erilaisia kuusen- ja orapihlajanoksia, palloja, hörhelöitä yms. Niin ja tietysti se kynttilä.


Kimallespraytakin on oksissa, mutta se ei oikein kuvissa näy.
Joulukortit on ostettu, mutta ne taitavat matkata tyhjinä Suomeen viimeisen illan kirjoitusurakkaa odottaen. Pojilla on joulukalenterit ja joulupukillekin on kirjoitettu... Tämän enempää jouluvalmisteluja ei aika taida antaa myöden täällä Tanskan päässä, vaikka kaupat olisivat kaikkea ihanaa -krääsää, pullollaan. Ihan vielä ei ole sellainen joulufiilis, että taloa täyttäisin ja sitten lähempänä joulua ollaankin jo Suomessa.

Tai no, jos jotain sitten kuitenkin. Puolalaiset ystävämme muuttavat viikonloppuna ja heidän tyttärensä tulee meille hoitoon. Jos näyttää siltä, että ilma on huono ja asuntokin alkaa näyttää hävityksen kauhistukselta, niin tempaisen jemmasta piparkakkutaikinan ja pistetään keittiökin hyrskynmyrskyn yksi-, kaksi- ja kolmivuotiaan taidolla. Eli perjantai-illan ohjelmaa kuuluu piparkakkutaikinan teko, onneksi löysin aika pienellä vaivalla sekä siirappia että piparkakkumausteita!

Mukavaa joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti