maanantai 25. helmikuuta 2013

Isoa iloa pienestä

Tuuks leikkiin, Joni menee jo!

Sunnuntaina lähdettiin riehumaan tutun kauppakeskuksen valtavalle leikkipaikalle, josta olen tainnut mainita ennenkin. Myös minä varauduin peuhaamiseen sopivin vaattein, koska tiesin olevan mahdotonta saada Eliasta pysymään pienemmille lapsille tarkoitetulla alueella. Siellä meidän kuopuskin mennä vilisti Jonin perässä putkissa, verkoissa ja tangoissa kieppuen. Äidin apua tarvittiin vain kerroksesta toiseen siirryttäessä, muuten hommani oli katsoa, ettei kaveri painu pää edellä ihan joka paikkaa. Näyttää meinaan olevan reilusti pääkömpi tapaus kuin veljensä!

Ota nyt jo se kuva!!

Jiiihaa!

Virtaa riittää!

Muiden mukana, vasemmassa reunassa leikkiseuramme Lily

Välillä käytiin rattailla juomassa ja syömässä ja sitten taas mentiin. Myöhemmin päivällä saimme Lilinkin vanhempineen ja isovanhempineen leikkiseuraksi ja ehdimme hyödyntää leikkipaikan kasvomaalauspistetta, jossa Joni istui yllättävän rauhallisesti maalattavana. Pari tuntia Eliaskin jaksoi tuolla häkissä jauhaa ennenkuin alkoi huilailemaan juoksemisen sijaan. Kun pikkumies lopulta simahti vaunuihin sämpläänsä puristaen, niin me Jonin kanssa saimme rauhallisen retkilounashetken minipaprikoineen ja pillikaakaoineen ennen siirtymistä kauppakeskusken toiselle, pienemmälle leikkipaikalle. Siellä ehdimme peuhata vielä tunnin verran ennen kotiinlähtöä.

Maskin takana oli videoruutu, jossa ajettiin myös moottoripyörällä

Joni-tiikeri leikkipaikan kasvomaalauksen jälkeen

Väsynyt, mutta onnellinen mussuttaja
Iltapesuilla tiikeriä saatiin hiukan maanitella, että kasvomaalaus saatiin pestyä pois, mutta lopulta olikin kivaa, kun maalin alta paljastui Joni. Lopulta sänkyyn kellahti pari pienempää ja yksi isompi väsynyt riehuja, kaikki tyytyväisinä hauskaan päivään. Kerrankin sain itsenikin siihen mielentilaan, että ei ole kiire mihinkään ja aikatauluista välittämättä voidaan touhuta mitä mieleen juolahtaa. Seuraava retki taitaa olla tiedossa parin viikon päästä, kun Jaakko lähtee viikonloppureissulle... Eiköhän tästä siihen mennessä toivu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti