maanantai 27. helmikuuta 2012

BONG - kevään merkkejä täältä meidän nurkilta!

Näin sateisena päivänä oli mukava katsella kuvia viime perjantain aurinkoiselta kävelyreissulta Mollerupin metsässä. Metsä on ehkä vähän harhaanjohtava kuvaus Suomen mittakaavassa, sellainen istutettu joulukuusi (Jonin mielipide) ja haapametsikkö niitty-/puistikkoalue lenkkipolkuineen on kyseessä. Siellä oli mukava kuljeskella, kerätä hienoja valkoisia kiviä ja huitoa kepillä puita. Kurkiaurojakin jo bongattiin, mutta kuvaa ei ehditty saada. Sinne pohjoiseen ne suuntasivat, joten eiköhän kevät pian sinnekinpäin saavu...

Onhan palopostitkin kevään merkkejä, ainakin koirille!

Metsätietä Mollerupissa

Kivoja kaatuneita puita...

 Kukkaloistoa, oikeassa alakuvassa on narsisseja, muita en tunnista...

Perjantai-iltana kävin vielä juoksemassa metsää ympäriinsä tällaisten kirittäjien seurassa...
 Metsäpeuroja täällä on aika tavalla, mutta kesyjä ne eivät ole


Viikonloppuna oli muutenkin tosi hieno ilma, sunnuntaina ulkoiltiin koko perheen voimin Jaakon työpaikan laskisaisriehan jälkeen ja Joni oppi polkemaan itse polkupyörällä! Loivaan alamäkeen oli mukava rullailla, harjoituksia jatketaan varmaan taas huomenna.

Masut täynnä laskiaisherkkuja on hyvä lähteä pyörälenkille, 
kerrankin tuuleton ilma ja n. +8 astetta lämmintä. 
Mukava helmikuun loppu, eikös!

Tämän postauksen viimeinen bong on Eliaksen ensimmäinen hammas, joka puski tänään läpi, oikea alaetuhammas. Kivuliaammalta tuo vaikutti kuin Jonin ensimmäiset hampaat tai sitten en vaan muista sitä niin tarkkaan. Tästä se lähtee, kohta päästään jo popsimaan porkkanaa!

2 kommenttia:

  1. Vau siellähän ihan oikeasti on jo kevät! Ainakin näin Suomen mittapuulla. Täällä pyryttää vaan lisää lunta tupaan, eikä se ole edes takatalvi. Noh, pari kuukautta ja sit on jo kesä.

    Meilläkin tällä tokalla tuntuu hampaitten tekeminen olevan astetta kovempi homma kuin isosiskolla. Näitä kolmea seuraavaa odotellessa, siis hammasta :) Jaksamista sulle ja pienelle ukolle tsemppiä että se jo kohta helpottaisi.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä siellä tosiaan jo näyttää keväältä :) Täällä vaan sataa lisää lunta, vaikea kuvitella että parin viikon päästäpitäis täälläkin alkaa jo ilmetä jotain kevään merkkejä. Tsemppiä hammastuskiin!

    VastaaPoista