sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uusia järjestelyjä ja Äidin Omaa Aikaa

Tällä viikolla arkeemme lisättiin taas uusia aktiviteetteja kun pääsimme myös perjantaiaamun kerhoryhmään leikkikerhoKeinuhevoseen, jossa olemme käyneet keskiviikkoisin. Nyt siis kahtena aamuna viikossa meillä on kiirettä, hoputusta ja tuskanhikeä otsalla, jotta saan molemmat muksut valmiiksi lähtöön ja ehdimme ajoissa kerhoon. Kuulostaa tutulta varmasti kaikista, jotka aamuisin lapsia hoitoon kuskaavat! Me ehdimme jo tottua hitaisiin, rauhallisiin aamuihin, joten työstä tämä välillä käy. Onneksi myös tässä ryhmässä on Jonin ikäistä leikkiseuraa, Luukas 2,5v kiipeili Jonin kanssa innolla suuressa kiipeily-maja-liukumäkihökötyksessä.

No, tällä kerhojärjestelyllä päätimme Jonin saavan ainakin tällä hetkellä riittävästi leikkiseuraa, joten tarhaanvientisuunnitelmat ovat nyt jäissä. Ehkä se on vaan vanhempien mukavuudenhalua, molemmat on tällä hetkellä aika lailla unenpöppöröisiä aamuisin ja haluaisivat vaan jatkaa unia poikien heräillessä...

Loppuviikosta vuokranantajamme sai vihdoin lisävaatekaapit asennettua ja eilen rymsteeratessa siirsimme Eliaksen pinnasängyn Jonin huoneeseen (Jonin pyynnöstä), josta tuli nyt siis poikien huone. Keinutuoli mahtuu sinne myös hyvin, joten yösyötöt sujuvat ihan kätevästi. Elias on alkanut olla levottomampi nukkuja, ilmeisesti puhkeavien hampaiden - jo kaksi naskalia, vuoksi, joten pyöriköön siellä rauhassa. Jonin vieressä voisi vaikka töräyttää wapputorveen, eikä poika reagoisi mitenkään, minä taas herään, kun kulmilla pyörivä kissa tulee naukumaan sisäänpääsyä.

Aaah, niin se toinen arkiaktiviteetti, aloitin tiistaina tanskan kielen opinnot Jaakon työpaikalla. 2,5 tuntia aivojumppaa ja aikuista seuraa kerran viikossa, mukavaa, piristävää, työteliästä, haastavaa ja antoisaa! Jaakko voisi kuvailla poikienhoitonakkia samalla tavoin... ;)

Tällä viikolla tuplasin oman aikani, kun ehdin vielä kaksi kertaa lenkillekin, juoksulenkki rattaiden kanssa on ihan hyvää tehotreeniä ja kyllä täältäkin mäkiä löytyy, kun reitin valitsee oikein!

2 kommenttia:

  1. Hienoa että oot saanu omaa aikaakin ja hengähdystauon itsellesi. Oli se sitten juoksua tai opiskelua. Kyllä tekee hyvää kun saa ajatella hetken aikaa ihan jotain muuta. Munkin tarvis alkaa kaivella noita älynystyröitä jo valmiiksi syksyä varten etten ihan tipahda kelkasta kun täytyy alkaa käyttään aivojaankin ;D

    Mites poikien nukkuminen on sujunu samassa huoneessa? Kerhojärjestely tuo varmaan ihan riittävästi aktiviteettia Jonille. Kunhan vähän tutustutte enemmän niin sit varmaan löytyy seuraa ulkoiluihin tms.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä toi tanskan opiskelu on mukavaa sekä aivonystyröiden aktivoimisen että aikuisen seuran vuoksi. Ja tietysti toimii hyvänä hengähdystaukona arjessa. Olen pitänyt siitä hurjan paljon ja kun saa vähän ruotsista apuja, niin vielä se on tuntunut jopa ihan opeteltavissa olevalta.

    Poikien nukkuminen yhteisessä huoneessa on sujunut oikein hyvin. Joni ei herää Eliaksen herätessä yöllä syömään, mutta aamulla olen ottanut Eliaksen suosiolla viereeni syömään, niin että Joni ei suotta siihen heräisi. Tosin molemmat heräilevät jo siinä seitsemän puoli kahdeksan tienoilla kuitenkin...

    VastaaPoista