maanantai 28. toukokuuta 2012

Loma jatkui kotona

Suomen lomamme aikana oli Aarhusiin tullut kesä, lämmintä reilut 20 astetta varjossakin, puiden lehdet olivat räjähtäneet kirkkaanvihreiksi  ja syreenit kukkivat huumaavantuoksuisina! Oikein sopiva viikko jatkaa lomailua poikien kanssa Jaakon palatessa töihin... ;)

Keskiviikkona olimme kerhon retkellä minijunapuistossa, jossa lapset pääsivät erilaisten höyryjunien kyytiin. Arvaatte varmaan, että oli hauskaa!

Tuut, tuut, kerhon kovisjengi tulee!
Milloin me päästään kyytiin? Koska tää lähtee? Onpa tää hiano!
Äidin poikien viihtyminen oli taattu...
Tyyli on vapaa, mutta pakollinen
Torstaina paistattelimme päivää ja leikimme kerhokaverimme Lilyn ja hänen äitinsä kanssa ennen ja jälkeen Jonin korvan puhdistuksen. Kyllä sieltä tavaraa lähtikin, mutta öljy oli pehmentänyt mömmön niin hyvin, että kolmella ruiskulla lämmintä vettä selvittiin ja tosi reipas poika sai lääkäriltä karkkia ja valita kaupasta mieluisan leluyllätyksen. Äidin onneksi kaupan ei ollut enää sellaista hurjan isoa Martti-hinausautoa...

Lauantaina jatkoimme lähilomailua vierailemalla Moesgårdin peurojen luona. Ne olivatkin niin kesyjä, että saimme varoa porkkanapussien varastelijoita. Tämän jälkeen suuntasimme puistopiknikille kuningattaren kesähuvilan nurkille - kuten aika monet muutkin kaupunkilaiset! Seurassamme oli tälläkin kertaa Jonin tyttökaveri Lily äiteineen.... Lily kuulemma huutaa Jonia kovasti heti aamulla herättyään, mitenkähän heidän ensi viikon Turkin lomansa sujuu. Lilyn äiti suunnitteli ottavansa Jonin mukaan Lilyn kaveriksi, saa nähdä pitääkö huomenna pakata pojalle pieni matkalaukku valmiiksi!

Mitä ihmettä, nukahdin autoon ja herätessäni täällä oli karvaisia jättiläisiä!
Joka vuosi näille kasvaa isommat sarvet, suurimpia uroksia saa jo varoa!

Sunnuntaina otimme Jaakonkin mukaan puistopiknikille, pojat temmelsivät leikkipuistossa ja minä tein tanskan läksyjä, ensimmäisen kurssin koe lähestyy uhkaavasti... Kesän värit ovat kyllä mahtavat, niin runsaat, kirkkaat ja mehevät, toivottavasti tällainen ilma jatkuu vielä ensi viikonkin, kun ensimmäiset kesävieraat saapuvat majataloomme!

Kesän eka perhepiknik
Unien jälkeen jaksaa taas seisoskella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti